RIZQ ISLAMIC SCHOOL | MEMPERKENALKAN RIZQ STUDIO & WATAK ANIMASI TATAN DALAM PENDIDIKAN


Mesti ramai yang tahu kan mengenai sekolah Tahfiz yang popular di Sungai Ramal Bangi ni. Ini lah sekolah RIZQ Islamic School merupakan sekolah Tahfiz International yang sangat moden. Kalau lalu jer tempat ni mesti mama akan tengok walau hanya bangunan sekolah sahaja. Serius sebab sekolah ni best weh. Teruja betul mama dengan sekolah ni sebab mama pernah melawat ke sini pada tahun lepas. Korang boleh baca di SINI.

Masa setahun lepas, mama berpeluang melihat lebih dekat persekitaran dan pelajar-pelajar di Rizq Islamic ini belajar menggunakan Ipad dalam kelas dan merasai sendiri Kyushoku Time semasa makan tengahari. Menarik sangat tengok pelajar berdikari untuk mengambil bento dan makan bersama pelajar-pelajar yang lain. Tapi kali ni mama tak nak cerita pasal tu mama nak cerita ada satu produk terbaru di RIZQ Islamic School.

Artikel penuh:http:http://www.mamajue.com/2018/04/rizq-islamic-school-memperkenalkan-rizq.html