hello@rizq.edu.my

+603 8912 0447

Open for Registration NOW!!!

Admission Open for 2019 Click Here...

Blog Full Width

RIZQ ISLAMIC SCHOOL | MEMPERKENALKAN RIZQ STUDIO & WATAK ANIMASI TATAN DALAM PENDIDIKAN

Mesti ramai yang tahu kan mengenai sekolah Tahfiz yang popular di Sungai Ramal Bangi ni. Ini lah sekolah RIZQ Islamic School merupakan sekolah Tahfiz International yang sangat moden. Kalau lalu jer tempat ni mesti mama akan tengok walau hanya bangunan sekolah sahaja. Serius sebab sekolah ni best weh. Teruja betul mama dengan sekolah ni sebab…

Read More »

RIS miliki studio rakaman & watak animasi Tatan

Aku pernah sampai ke RizQ Islamic School (RIS) dulu, dalam dua tahun lepas. Masa tu aku datang tengok-tengok keadaan je. Prasarana yang ada time tu seperti kelas-kelas, dewan kuliah, gym, ruang main, kawasan rehat, bilik guru, locker pelajar dan dewan makan. Walaupun baru tahun pertama, tapi aku nampak la kelengkapan untuk pelajar tu ada dari…

Read More »

Rizq Islamic School (CikguHailmi.com)

Bagi ibubapa yang berkemampuan, pemilihan sekolah yang terbaik untuk anak-anak adalah merupakan suatu pilihan yang sangat penting.Apatah lagi jika wujud permintaan lain, seperti mahukan anak menjadi seorang tahfiz, tetapi dalam masa yang sama mahukan anak-anak juga belajar dengan sistem pendidikan setaraf antarabangsa seperti di Finland dan Jepun. Jangan bimbang. Rizq Islamic School menyediakan sekolah tahfiz…

Read More »

Enquire NowRegister Now